Paintings By Mies - Logo Design

In samenwerking met Studentsite ben ik de uitdaging aan gegaan om in de gewenste kleuren van de huisstijl een nieuw logo neer te zetten voor Mies. 

Het logo moest creatief, speels en rauw ogen. Dit heb ik kunnen realiseren door de verfvegen van de M zo realistisch mogelijk te maken en toch nog strak. Om het contrast te verhogen heb ik een strak en fris lettertype gekozen waarbij de tweede letters van elk woord perfect op elkaar uitlijnen.

Voordat ik hier kwam had ik eerst een verflek gemaakt met waterkleurverf en deze ingescant voor artistieke sfeer. 

Hier onder de voorhene versies van het logo.

Paintings By Mies

In samenwerking met Studentsite ben ik de uitdaging aan gegaan om in de gewenste kleuren van de huisstijl een nieuw logo neer te zetten voor Mies. 

Het logo moest creatief, speels en rauw ogen. Dit heb ik kunnen realiseren door de verfvegen van de M zo realistisch mogelijk te maken en toch nog strak. Om het contrast te verhogen heb ik een strak en fris lettertype gekozen waarbij de tweede letters van elk woord perfect op elkaar uitlijnen.

Voordat ik hier kwam had ik eerst een verflek gemaakt met waterkleurverf en deze ingescant voor artistieke sfeer. 

Hier onder de voorhene versies van het logo.