harry en henriette

Geinspireerd door een artikel over wilde dieren en dat zij NOOIT als huisdieren gezien moeten worden, ben ik gaan illustreren. 

 

Zo vond ik snel interesse in een soort aap, de “keizertamarin”. Deze aap heeft een flinke snor staan. Leuk om te illustreren en karakter te geven. Ook stuitte ik op een vos, deze wilde ik een simpele vrolijke look geven.

 

Na het illustreren, heb ik deze wilde dieren op tasjes laten bedrukken en heb ik een mockup gemaakt waar je de illustraties op twee shirts te zien krijgt.

harry en henriette

Geinspireerd door een artikel over wilde dieren en dat zij NOOIT als huisdieren gezien moeten worden, ben ik gaan illustreren. 

 

Zo vond ik snel interesse in een soort aap, de “keizertamarin”. Deze aap heeft een flinke snor staan. Leuk om te illustreren en karakter te geven. Ook stuitte ik op een vos, deze wilde ik een simpele vrolijke look geven.

 

Na het illustreren, heb ik deze wilde dieren op tasjes laten bedrukken en heb ik een mockup gemaakt waar je de illustraties op twee shirts te zien krijgt.